• AS TRAINING SOLUTIONS

    Cod Identificare Fiscală RO30451991 - Nr.Reg.Com: J40/8381/2012; adresa: Str.Telița nr.12, sector5, București; Certificat de management al calității: ISO 9001:2008; Operator date cu caracter personal nr.33925

    email: office@asts.ro / office.asts@gmail.com

WELLBEING – DEZVOLTARE PERSONALA

Atelier de lucru pentru infrumusetare interioara

 Intr-o lume efervescenta, in situatia in care totul se schimba cu mare rapiditate, noi suntem obligati sa reactonam aliniindu-ne coerent cu toate aceste schimbari! 
 Cursul nostru, nu este altceva decat un raspuns natural in favoarea celor care au inteles care este cheia de bolta a unei vieti echilibrate si implinite. 
 Parcurgeti un curs de neuitat an care informatiile sunt in concordanta cu cele mai noi descoperiri stiintifice in domeniul NLP-ului, a drenarii emotiilor toxice si intelegerii modului in care acestea ne incapaciteaza reactiile noastre naturale, prezentand totodata modalitatile instantanee de refacere a tonusului emotional. 
 Tehnicile aplicative pe care le-am pregatit pentru dumneavoastra sunt prezentate cu pasiune si umor. 
 Toate informatiile si tehnicile aplicative conducand la relaxarea si modificarea starii dumneavoastra sufletesti, pot genera in acelasi timp si mari satisfactii intelectuale. 
Va asteptam cu drag!